Opinie
31 mai 2018

Lui Poroșenko i-au amintit de promisiunile neonorate, iar parlamentarii sunt rugaţi să iniţieze procedura de impeachment împotriva preşedintelui

Lui Poroșenko i-au amintit de promisiunile neonorate, iar parlamentarii sunt rugaţi să iniţieze procedura de impeachment împotriva preşedintelui

Utilizatorii de reţele sociale Facebook sunt indignați de inacțiunea şefului statului ucrainean. Un număr de 41 mii de aprecieri cu 15 mii de utilizatori, care au distribuit mesajul pe reţele de socializare, printre aceştea, fostul şef al executivului regiunii Odesa, Mihail Saakașvili.

Mesajul este însoţit şi de o poză cu textul: “Domnule Președinte, țara a obosit de Dvs.!” Potrviti piblicaţiei gazeta.ua, acest mesaj de felicitare adresat lui Petro Poroşenko, cu ocazia împlinirii la 25 mai curent a 4 ani de la învestirea în funcţia de preşedinte al Ucrainei, a fost scris de partidul de opoziţie “UKROP”, finantat de oligarhul ucrainean Igor Kolomoiski. Textul-mesaj a fost comentat de 1500 de utilizatori.

Publicația precizează că “în timpul campaniei electorale și după învestirea sa, Preşedintele Poroșenko a asigurat că va rezolva în termini restrânşi situaţia din Donbas, va stabiliza cursul valutar: 1 USD = 10 grivne, a promis să "întoarcă" Crimeea Ucrainei şi să-şi vândă fabrica Roshen din Rusia. Nu a fost îndeplinită nici o promisiune”, se specifică îm mesajul postat pe reţele de socializare de către membrii UKROP, informaţia fiind preluată de postul de televiziune 24tv.ua.

Amintind “de vacanța de iarnă a Preşedintelui Poroşenko petrecută pe o insulă privată în arhipelagul Maldive, de scandalurile de corupție cu implicarea preşedintelui şi de “înregistrările audio” ale lui Onișcenko, de plata pentru obţinerea întrevederii cu Donald Trump”, partidul de opoziţie UKROP a cerut parlamentarilor ucraineni să înceapă procedura de impeachment în privința șefului statului.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 687

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți