Opinie
30 iulie 2019

Moody’s apreciază pozitiv refuzul partidului lui Zelenski de restabilire a legăturilor cu Rusia

Moody’s apreciază pozitiv refuzul partidului lui Zelenski de restabilire a legăturilor cu Rusia

Anticipând politica externă a Ucrainei în viitorul apropiat, Moody’s și-a exprimat încrederea că Kievul, sub controlul noului partid de guvernământ, va continua să se integreze în structurile europene, dar, în același timp, nu va mai dori atât de arzător să se alăture NATO.

„Credem că este puțin probabilă o normalizare vizibilă a relațiilor cu Rusia în cadrul noului guvern. Cu toate acestea, poziția autorităților de la Kiev va fi mai degrabă defensivă decât de confruntare” consideră experții. Situația din estul Ucrainei va rămâne, de asemenea, un factor de risc. În același timp, Moody’s este încrezătoare că primul guvern din istoria Ucrainei moderne, care beneficiază de sprijinul deplin al parlamentului, va permite autorităților să realizeze reformele pe care nu le-au putut implementa guvernele din ultimii ani. Numirea fără piedici a propriului premier și a miniștrilor cheie va permite „Slujitorului Poporului” să implementeze inclusiv programele Fondului Monetar Internațional. De asemenea, Moody’s speră că Ucraina va relua lupta împotriva corupției și a îmbogățirii ilicite.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 215

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți