Opinie
30 octombrie 2017

Moscova: „Prezența forței rusești de menținere a păcii – singura modalitate de a rezolva situația din Donbas”

Moscova: „Prezența forței rusești de menținere a păcii – singura modalitate de a rezolva situația din Donbas”

Consiliul Federației din Rusia l-a acuzat pe Kurt Volker, trimisul special al SUA în Ucraina, de încercarea de a „perturba acordul de la Minsk“ – informează Pagina de Rusia.

Președintele Comisiei pentru afaceri internaționale al Consiliului Federației (senatul Parlamentului Rusiei), Konstantin Kosacev, a declarat că „absența pacificatorilor din Federația Rusă nu reflecta, ci din contra, contrazice Acordurile de la Minsk” și ca pacificatorii ruși sunt ”singura modalitate de a rezolva situația din estul Ucrainei“, potrivit „RIA Novosti.”

Anterior, reprezentantul special al Departamentului de Stat al SUA în Ucraina, Kurt Volker, a declarat că fortele armate ruse nu pot participa la misiunea de menținere a păcii din Donbas, motivul fiind mult prea evident: o armata invadatoare nu poate pretinde statutul de forta de mentinere a pacii.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 270

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate