Opinie
Redactor: Marin Gherman
29 octombrie 2017

NATO nu planifică să organizeze vreo reuniune cu Ucraina, care să fie „blocată” de Ungaria (presa ucraineană)

NATO nu planifică să organizeze vreo reuniune cu Ucraina, care să fie „blocată” de Ungaria (presa ucraineană)

Reprezentanții NATO nu intenționau să organizeze vreo reuniune cu Ucraina în decembrie curent, care a fost, chipurile, blocată de Ungaria. Potrivit agenției UNIAN, citată de BucPress, un oficial NATO a comunicat că nici nu a fost planificată organizarea vreunei reuniuni cu Ucraina.

Presa ungară a informat recent că Budapesta s-a opus organizării unei reuniuni a Comitetului NATO-Ucraina la data de 6 decembrie curent.  Decizia Budapestei în acest caz ar fi fost luată în semn de protest faţă de noua lege a educaţiei din Ucraina, act normativ ce are un impact negativ asupra minorităţilor, inclusiv asupra minorităţii maghiare.

Guvernul ungar a declarat cu mai multe ocazii că va zădărnici eforturile Ucrainei în organizaţiile internaţionale dacă autorităţile de la Kiev nu elimină anumite prevederi din legea respectivă.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 347

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate