Opinie
26 aprilie 2018

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava anunţă că va relua demersurile pentru construirea unui drum care să lege Cernăuţi de Bucureşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava anunţă că va relua demersurile pentru construirea unui drum care să lege Cernăuţi de Bucureşti

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat la finalul şedinţei de joi că va relua demersurile pentru construirea unui drum expres care să lege Bucovina de Nord, din Cernăuţi, de Bucureşti, informează Agerpres.

"Eu cred că asta trebuie să fie în anul Centenar, Cernăuţiul legat de Bucureşti. Vorbim de acest drum rapid, că vine de la Livov, că vine de la Gdansk, Varşovia, nord-sud", a spus Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a spus că va participa vineri la şedinţa de la Cernăuţi a Euroregiunii 'Prutul de Sus', în cadrul căreia regiunea ucraineană va prelua preşedinţia de la raionul moldovean Bălţi, şi va propune adoptarea unei rezoluţii vizând coridorul nord - sud, care să fie transmisă guvernelor României şi Ucrainei.

''Ucrainenii m-au anunţat că, într-adevăr, guvernul de la Kiev a dat o prioritate de grad zero acest coridor. Îi interesează foarte mult'', a spus Fluture, citat de Agerpres.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 511

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate