Opinie
Redactor: Leonid Parpauț
06 decembrie 2018

Primul președinte al Ucrainei independente: ”NATO nu va desfășura acțiuni militare reale pentru apărarea Ucrainei”

Primul președinte al Ucrainei independente: ”NATO nu va desfășura acțiuni militare reale pentru apărarea Ucrainei”

Afirmațiile au fost făcute astăzi, 6 decembrie, de către primul președinte al Ucrainei Independente, Leonid Kravciuk, în cadrul unui briefing de presă ce a fost difuzat de canalul "112 Ucraina".

"Niciodată, în nici un caz, NATO nu va lansa o acțiune militară reală în apărarea Ucrainei. Niciodată. Niciodată, pentru că Ucraina nu este țară membră NATO. Conform statutului Alianței Nord-Atlatice, NATO protejează doar pe membrii alianței politico-militare. Se afirmă că suntem ajutați, uneori ni se furnizează arme defensive.... Nimeni nu va accepta să se implice real la ostilități militare. Noi trebuie să apărăm Ucraina", a spus Kravciuk, citat de gordonua.com.

El a adăugat "să nu vă gândiți că cineva va face ceva pentru noi".

"Prin urmare, prezența navelor în Marea Neagră este, de fapt, un semnal pentru Rusia, care trebuie să respecte normele civilizate internationale, chiar și în perioada stării de război", a spus primul președinte al Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 478

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate