Opinie
13 iunie 2019

Putin este convins că relațiile cu „poporul frățesc” ucrainean vor fi „inevitabil” refăcute

Putin este convins că relațiile cu „poporul frățesc” ucrainean vor fi „inevitabil” refăcute

Într-un interviu acordat postuui tv ”Mir”, președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat încrederea că relațiile cu Ucraina vor fi „inevitabil” refăcute.

„Nu poate exista un astfel de lucru între părți ale aceluiași popor sau între două popoare frățești, indiferent de modul în care se dezvoltă relațiile între elite”, a spus președintele rus, citat de Pagina de Rusia.

În același timp, el speră în acțiunile energice ale noilor autorități ucrainene și că Kievul nu va relua „ideile rusofobe”, pentru a explica problemele interne ale Ucrainei.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat anterior despre necesitatea negocierii cu Rusia și cu președintele său, Vladimir Putin. În același timp, el a avertizat Moscova că nu ar trebui să vorbească cu Ucraina și cu ucrainenii de pe pozitie de forta, utilizand limbajul amenințărilor, presiunii militare și economice.

”Ucraina nu va sacrifica niciodată teritorii și oameni, iar integritatea sa teritorială ar trebui să fie constantă. Negocierile trebuie să aibă un format diplomatic și în prezența reprezentanților Occidentului”, a mai spus Zelenski.

În acelasi interviu, Putin a observat că relațiile dintre Moscova și Washington sunt din „rău în mai rău”. Cu toate acestea, el speră că Rusia și Statele Unite vor putea ajunge la „o decizie” după summitul G20 de la Osaka, care va avea loc la sfârșitul lunii iunie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Opinie
Distribuie:
Vizualizări: 422

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate