Opinie
01 februarie 2019

Reprezentatul Președinției ucrainene în Rada Supremă: ”Zelenski este un propagandist rus” (opinie)

Reprezentatul Președinției ucrainene în Rada Supremă: ”Zelenski este un propagandist rus” (opinie)

”Candidatul pentru alegeri prezidențiale din Ucraina, actorul Volodimir Zelenski are afaceri în Federația Rusă și este un propagandist rus”, transmite cenzor.net.ua cu referire la declarațiile parlamentarului Irina Luțenko, reprezentant al Președintelui Ucrainei în legislativul țării.

În cadrul unei emisuni televizate la postul ucrainean de televiziune ”Direct”, reprezentantul special al preşedintelui ucrainean în Rada Supremă, Irina Luţenko a spus că ”potrivit unui nou sondaj de opinie realizat pe tema alegerilor prezidențiale din Ucraina, doi candidați vor intra în cel de-al doilea tur de scrutin - Poroșenko și Zelenski, iar campania electorală a Iuliei Timoșenko, abundentă în promisiuni aurite și declarații populiste, trezește tot multe dubii și întrebări chiar și la simpatizanții ei, care nu vor să se lase prinși în capcana promisiunilor deșarte.”

După părerea reprezentantului special al Președintelui Poroșenko în Rada Supremă, ”Ucraina are astăzi doi candidați Petro Poroșenko și Volodimir Zelenski”.

Irina Luțenko a remarcat, de asemenea, că candidatul la prezidențiale Zelenski este un businessman rus, are mai multe proprietăți imobiliare în Federația Rusă.

”El este un propagandist rus, îmi asum curajul să declar despre aceasta… Deoarece Zelenski a primit 35 de milioane de ruble de la Ministerul culturii din Rusia pentru un film de propagandă, despre funeraliile lui Poroșenko, lucrul acesta fiind confirmat și de către adjunctul șefului Consiliului Public al Ministerului Culturii din Federaţia Rusă, Pojigailo, care a spus: „Am văzut și eu acel video despre înmormântarea lui Poroșenko. Astăzi activitatea lui Zelenski este în favoarea Rusiei, sunt de părerea că ar trebui să-i decernăm Ordinul prieteniei”, a concluzionat reprezentantul special al preşedintelui ucrainean în Rada Supremă, Irina Luțenko.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 382

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate