Opinie
04 decembrie 2017

Republica Moldova: cine plăteşte? (opinie)

Republica Moldova: cine plăteşte? (opinie)

Republica Moldova este o țară săracă. Asta nu datorită faptului că nu are oameni gospodari. Are destui. Problema sunt politicienii. Cei care au guvernat și au furat. Ei  sunt necazul.

Au sărăcit țara.  Despre furtul miliardului nu se mai vorbește. Din banii cui va fi recuperat miliardul? Din banii cetățenilor! Datoria la gaz a  regiunii transistrene este pusă  tot în cârca tuturor cetățenilor.  Acum au mai făcut două pagube. Vorbesc aici despre referendumul eșuat și despre  bradul de Crăciun din Chișinău.  S-au cheltuit câteva milioane pentru un referendum care a eșuat amentabil. Acum eu nu știu dacă nu cumva cineva l-a făcut eșuat. Știți voi cine. Oricum este bine, într-un fel,  că a eșuat. Problema este că s-au cheltuit niște bani pentru ceva inutil.  A doua mare problemă este bradul de Crăciun.

Aceasta este și comică. Chestia aceea din Ucraina nu arăta a brad. Au mai cheltuit și atâția bani ca să aducă un băț mare de peste 30 de  metri din Ucraina în Republica Moldova.  Imediat a fost dat jos și înlocuit cu altul local. De ce a mai fost nevoie de atâta circ?  Cel puțin Dorin Chirtoacă lua brazi din Republica Moldova.  Poate doamna Silvia Radu a încercat să îl imite pe Dorin Chirtoacă în scandalul cu brazii de Crăciun?  Doamnă Silvia Radu, acolo erau alte probleme. Era vorba de faptul că Partiul Liberal era în conflict cu partidul care  guverna atunci (mă refer la PCRM). Dumneavoastră, din câte observ eu, nu prea sunteți în opoziție cu PDM. Cine plătește pentru toate astea?

Paul SZASZ SEBES pentru BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 402

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate