Opinie
Redactor: Marin Gherman
03 ianuarie 2018

Republica Moldova și circul suspendărilor (editorial)

Republica Moldova și circul suspendărilor (editorial)

Ceea ce se întâmplă la Chișinău este o comedie neagră.  Nici nu știu ce să fac?  Să râd sau să  plâng?  Este o situație hilară. Un circ de prost gust.

Păcat că oamenii au de suferit.  Joaca cu suspendarea temporară este ceva unic moldovenesc. Cred că nimeni nu a mai văzut așa ceva.  Un șef de stat care să fie suspendat, din când în când, timp de câteva minute.

Igor Dodon se face că  nu este de acord cu ceva. Spune că nu semnează. PD-ul vine și îl suspendă. Candu semnează în locul lui.

Treburile ăstea deja nu mai merg.  Toată lumea știe că Dodon și Plahotniuc se înțeleg perfect. Este doar o joacă. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți.

Poate să  fie și un plan al unei false victimizări.  Să  nu uităm că anul ăsta sunt alegeri parlamentare. Plahotniuc, pe cealaltă parte, încearcă să câștige electoratul pro-european. Mai ales acum de când are  mari probleme în Rusia.  Are  nevoie de voturi. Dispariția sa de pe scena politică i-ar afecta inclusiv libertatea.  De aceea el face tot posibilul să câștige.

Paul SZASZ SEBES pentru BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 506

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate