Opinie
31 iulie 2018

Rusia va încerca să influențeze rezultatele alegerilor din Ucraina (oficial de la Kiev)

Rusia va încerca să influențeze rezultatele alegerilor din Ucraina (oficial de la Kiev)

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare de la Kiev, Oleksandr Turcinov, a declarat că Rusia va încerca să influențeze rezultatele alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din Ucraina, programate pentru 2019.

Potrivit lui Turcinov, citat de Rador, una dintre prioritățile Rusiei este destabilizarea situației din Ucraina. "Astăzi, una dintre priorităţilor ruşilor este o destabilizare internă a situației. Cu siguranță, vor încerca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale și parlamentare" - a afirmat Oleksandr Turcinov.

În plus, demnitarul a declarat că nu exclude noi acțiuni agresive împotriva Ucrainei. "Nu excludem nici acțiuni agresive împotriva țării noastre, dacă vor considera că alte forme de implicare nu dau rezultate" - a adăugat Turcinov.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1633

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate