Opinie
06 noiembrie 2018

Rușii au transformat peninsula Crimeea într-o imensă bază militară

Rușii au transformat peninsula Crimeea într-o imensă bază militară

După anexarea Crimeii în 2014, rușii au adus în peninsulă armament și personal militar, astfel încât aceasta a devenit o bază militară.

Potrivit unui raport al Ministerului  Afacerilor Externe al Ucrainei prezentat la ONU, Rusia a dotat peninsula cu tehnică militară de ultimă generație.  De asemenea, se arată că în decursul celor patru ani, Rusia a dislocat în Crimeea ocupată ilegal peste 32 de mii de militari, scrie deschide.md.

Potrivit sursei, în această perioadă, numărul navelor de luptă a ajuns la 71, iar a avioanelor de luptă la 122. Tot din 2014, rușii au adus șapte submarine nucleare și peste 16 sisteme de rachetă S 300 și S 400.

Anterior, ambasadorul Ucrainei la ONU, Volodymyr Ielcenko a declarat că Rusia intenționează să aducă în Crimeea focoase nucleare.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 293

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate