Opinie
05 martie 2019

Serviciile speciale au interceptat convorbirile telefonice lângă biroul lui Zelenski, dar acesta nu a fost urmărit

Serviciile speciale au interceptat convorbirile telefonice lângă biroul lui Zelenski, dar acesta nu a fost urmărit

”A fost urmărită o altă persoană, susțin colaboratorii serviciilor speciale ucrainene. Candidatul pentru alegeri prezidențiale din Ucraina, Vladimir Zelenski nu a fost urmărit”, informează focus.ua, cu referire la comunicatul SBU.

Într-un comunicat postat de centrul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei pe pagina de Facebook se confirmă faptul că în apropiere de oficiul electoral al candidatului la președinție, Vladimir Zelenski, au fost interceptate convorbiri telefonice. Totodată, serviciile speciale resping afirmațiile privind presupusa interceptare a convorbirilor lui Vladimir Zelenski, specifică serviciul de presă al SBU.

În comunciat se mai spune, că aparatura de interceptare a convorbirilor telefonice, depistată de angajații poliției naționale, aparține într-adevăr Serviciului de Securitate al Ucrainei, dar nu a fost instalată pentru a înregistra convorbirile candidatului la președinție Zelenski, potrivit informației difuzate de SBU.

”Serviciul de Securitate al Ucrainei întreprinde într-adevăr unele măsuri de supraveghere tehnică în orașul Kiev, la adresa: str. Belarus, 26. Declarăm în mod responsabil că aceste măsuri nu sunt efectuate în legătură cu activitatea unui candidat la prezidențiale sau anturajul acestora. La adresa respectivă nu sunt înregistrate birouri sau oficii electorale ale candidaților la președinție”, informează serviciul de presă al SBU pe pagina de Facebook.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 402

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate