Opinie
Redactor: Svetlana Pantea
05 martie 2019

Soarta punctelor de trecere şi control „Crasnoilsk ” şi „Deakivţi” va fi discutată la Lviv

Soarta punctelor de trecere şi control „Crasnoilsk ” şi „Deakivţi” va fi discutată la Lviv

Construcţia celor două puncte de trecere de la graniţa Ucrainei cu România din regiunea Cernăuţi precum şi a drumului de acces către ele rămâne sub semnul întrebării. Despre aceasta a declarat şeful interimar al Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi, Myhailo Pavliuk.

Potrivit lui, Serviciul fiscal de stat a primit bani europeni, a semnat un contract cu partenerii străini, însă până în prezent nu pot duce la un bun sfârşit cele două proiecte.  
În acest context, în perioada 19-20 martie la Lviv, la iniţiativa a 4 regiuni, între care şi Bucovina va avea loc o şedinţă cu participarea reprezentanţilor guvernului, la care se va discuta soarta celor două puncte vamale. S-a propus ca punctele animitite “Crasnoilsk” şi “Deakivţi” să fie transferate pe balanţa puterii centrale,  întrucât aceastea sunt internaţionale, a  conchis Myhailo Pavliuk.

Totodată, el a amenţionat că este necesară desfăşurarea unei analize cu privire la aceasta, dacă bugetul de stat regional poate face faţă unei asemenea sarcini.

Agenţia BucPress  -www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 629

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate