Opinie
06 noiembrie 2017

SUA în OSCE: Așa-zisele convoaie umanitare rusești în Donbas demonstrează participarea Rusiei la conflict

SUA în OSCE: Așa-zisele convoaie umanitare rusești în Donbas demonstrează participarea Rusiei la conflict

Săptămâna trecută, Rusia a trimis în Ucraina un alt convoi de camioane cu conținut necunoscut, ceea ce reprezintă o nouă dovadă a implicării Moscovei în conflictul aflat în desfășurare în Donbas, a declarat Harry Kamian, Însărcinatul cu afaceri in cadrul OSCE din partea SUA, la ședința Consiliului Permanent al OSCE de la Viena, potrivit agenției UKRINFORM, citată de Pagina de Rusia.

„Dovezile implicării Rusiei în conflict continuă să apară. La 26 octombrie, un convoi de 17 camioane a traversat frontiera ruso-ucraineană recunoscută pe plan internațional în direcția Ucrainei, fără o verificare adecvată de către autoritățile ucrainene. Aceste convoaie continuă să încalce în mod deschis suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei”, a subliniat reprezentantul SUA.

De asemenea, el a remarcat că campania rusă vizând blocarea accesului observatorilor OSCE la granița ruso-ucraineană nu permite misiunii să-și îndeplinească mandatul.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 344

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate