Opinie
27 iulie 2018

Tragedia din Grecia, provocată cu intenţie. Anchetatorii au probe că focul a fost pus de o mână criminală

Tragedia din Grecia, provocată cu intenţie. Anchetatorii au probe că focul a fost pus de o mână criminală

Incendiile devastatoare din Grecia, în care au murit cel puţin 85 de oameni, au fost provocate de o mână criminală. Sunt indicii serioase că focul a fost pus intenţionat, a anunţat ministrul pentru Protecţia Cetăţenilor.

Flăcările s-au propagat cu viteză din cauza căldurii excesive şi a vântului care a suflat cu putere. Oamenii acuză acum intervenţia greoaie şi ineficientă a autorităţilor. Câteva zeci de persoane sunt în continuare date dispărute – informează surse din Grecia, citat de TVR Moldova.

Orăşelul Mati este în ruine iar localnicii sunt devastaţi de dimensiunea dezastrului. O întreagă pădure de pini a fost transformată în scrum. Garda de Coastă elenă a salvat 70 de oameni în zona Mati şi verifică dacă mai sunt supravieţuitori.

„Vă informez că există indicii serioase şi probe importante că incendiul a fost provocat de o mână criminală. Suntem incomodaţi de numeroşi factori şi există numeroase probe care fac obiectul anchetei”, a precizat Nikos Toskas, ministrul pentru Ordine Publică.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1942

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate