Opinie
11 octombrie 2018

Ucraina: Tentative de restrângere a libertății de exprimare

Ucraina: Tentative de restrângere a libertății de exprimare

”În Ucraina s-a deteriorat libertatea opiniilor și exprimării pe internet. Situația continuă să se înrăutățească din cauza influenței unor structuri de forță asupra libertății de exprimare”, informează organizația internațională Freedom House Ukraine pe pagina de  Facebook.

Rezultatele monitorizării indică faptul că, în urmă cu 7 ani, Ucraina a fost calificată - ”o țară complet liberă” în ceea ce privește libertate de exprimare pe internet, în prezent Ucraina este considerată ca fiind - ”parțial liberă”.

Potrivit experților autohtoni, acest lucru se datorează activității forțelor ucrainene de securitate. Deseori, activitățile (deciziile) lor vizează controlul și interzicerea libertății de exprimare în rețeaua internet, ce nu este restricționată de legislația ucraineană. În plus, unele resurse Internet din Ucraina sunt blocate prin deciziile  diferitelor organe de stat, scrie Freedom House Ukraine pe pagina de Facebook.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 343

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate