Opinie
03 august 2017

Ucraina va cere în instanță despăgubiri pentru restricțiile impuse de Rusia în zona Kerci

Ucraina va cere în instanță despăgubiri pentru restricțiile impuse de Rusia în zona Kerci

Kievul va cere în instanță de la Moscova plata unor despăgubiri pentru construirea podului de la Kerci.

Restricțiile introduse de Rusia pentru transportul maritim din cauza proiectului în cauză aduce pierderi porturilor ucrainene, a declarat adjunctul ministrului infrastructurii din Ucraina, Iuri  Lavreniuk, scrie Korrespondent, citat de Pagina de Rusia.

„În cadrul proceselor existente împotriva Rusiei, Ministerul Justiției din Ucraina evidențiază problema interdicţiilor pentru canalul Kerci și restricțiile privind transportul maritim. Acum, pregătim plângerea și calculăm pierderile din cauza câștigurilor neîncasate de porturile comerciale Mariupol și Berdeansk“, – a explicat Lavreniuk.

Anterior, procurorii ucraineni au vorbit despre „riscul unei catastrofe ecologice“ din cauza construcţiei podului de la Kerci  și au deschis un dosar penal în legătură cu o posibilă „daună adusă mediului ecologic“ din Marea Neagră și Marea Azov.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 133

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate