Știri Politică
10 iulie 2018

80 de militari din Armata Națională a Republicii Moldova participă la exercițiul militar „Briza mării 2018”

80 de militari din Armata Națională a Republicii Moldova participă la exercițiul militar „Briza mării 2018”

Comandantul marinei militare ucrainene a spus că exercițiul „Briza mării 2018”, inaugurat ieri cu participarea militarilor din țări NATO sau membre în Parteneriatul pentru Pace, ajută la contracararea amenințării rusești în zona Mării Negre, transmite Radio Europa Liberă.

„Rusia nesocotește legea mării și continuă anexarea zonei economice ucrainene din Marea Neagră”, a spus Igor Voroncenko, citat de Interfax.

La exercițiul anual, programat între 9-21 iulie, participă 80 de militari din Armata Națională a R. Moldova. Într-un comunicat al Ministerului moldovean al apărării se precizează că militarii moldoveni din Brigada infanterie motorizată „Ştefan cel Mare”, Batalionul 22 de menţinere a păcii, precum şi din Marele Stat Major, se vor antrena în vederea acțiunilor de menținere a păcii, în spiritul Parteneriatului pentru Pace al NATO. Militarii moldoveni participă la acest exercițiu anual din 2007.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 304

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate