Știri Politică
04 decembrie 2018

Berlinul este surprins de declarația lui Putin privind războiul din Ucraina

Berlinul  este surprins de declarația lui Putin privind războiul din Ucraina

Guvernul de la Berlin a fost surprins de declarația recentă a președintelui rus Vladimir Putin care a spus că „războiul din Donbas va continua, atâta timp cât conducerea politică actuală rămâne la putere în Ucraina”.

„Această declarație a fost luată în considerare cu surprindere în guvernul federal”, a declarat Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al guvernului Germaniei, luni, la o conferință de presă susținută la Berlin, scrie Ukrinform.

El a reamintit că autoritățile din Ucraina au fost alese într-un mod legitim și democratic și au fost parte legitimă la negocieri în procesul de la Minsk.

Germania respectă aceste acorduri și negocieri din formatul Minsk, și la fel și Ucraina, a subliniat purtătorul de cuvânt al guvernului german, potrivit deschide.md.

Totodată, el a spus că anexarea ilegală a Crimeei și sprijinul separatiștilor din estul Ucrainei sunt acțiuni ale Rusiei.

Amintim că, la summitul G20 din Argentina Vladimir Putin a declarat că „atâta timp cât actualii conducatorii din Ucraina  rămân la putere, războiul va continua”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 371

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate