Știri Politică
16 mai 2018

Emisarul SUA pentru Ucraina: Moscova va sprijini în continuare separatiştii din estul Ucrainei

Emisarul SUA pentru Ucraina: Moscova va sprijini în continuare separatiştii din estul Ucrainei

Emisarul Statelor Unite pentru Ucraina, Kurt Volker, a declarat că este foarte probabil să fie impuse din nou sancţiuni Federației Ruse, informează Radio Chişinău.

Volker a mai spus că nu a văzut niciun semn că Moscova ar fi dispusă să pună capăt sprijinului pe care îl acordă separatiştilor din estul Ucrainei. Emisarul american i-a vizitat pe lucrătorii umanitari, soldaţii şi civilii ucraineni care trăiesc de-a lungul liniei frontului din estul ţării. Ultimele luni au fost marcate de o deteriorare a relaţiilor dintre SUA şi Rusia, făcând totodată aproape nerealizabil un progres în estul Ucrainei.

Potrivit sursei citate, în 2017, Kurt Volker a făcut ruşilor propunerea de a desfăşura în estul Ucrainei o misiune ONU de menţinere a păcii. Oficialul american a declarat pentru BBC că încă mai aşteaptă un răspuns în această privinţă, pentru că în ultimele trei luni nu a existat niciun fel de comunicare între el şi omologul său rus.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 525

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate