Știri Politică
15 aprilie 2019

Focuri de armă lângă Ambasada Ucrainei din Londra. Mașina ambasadorului a fost atacată

Focuri de armă lângă Ambasada Ucrainei din Londra. Mașina ambasadorului a fost atacată

Polițiștii au făcut uz de armă, sâmbătă, în urma unui atac survenit în apropierea ambasada Ucrainei din Londra. Un șofer a intrat intenționat în mașina ambasadorului de două ori, motiv pentru care forțele de ordine au deschis focul.

Din spusele martorilor, au fost trase cel puțin 10 focuri de armă. Un suspect a fost arestat de polițiștii care au intervenit la fața locului, relatează Evening Standard, citat de săptămânalul bucureștean Libertatea.

„Sâmbătă, 13 aprilie, în jurul orei 10 (ora 12, ora României), autoturismul oficial al ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie a fost lovit intenționat în timp ce era parcat în fața sediului Ambasadei Ucrainei”, se arată într-un comunicat al Ambasadei. Polițiștii au fost chemați imediat la fața locului, iar vehiculul suspectului a fost blocat.

„Cu toate acestea, în pofida eforturilor Poliției, agresorul a intrat din nou cu mașina în autoturismul ambasadorului. Ca reacție, Poliția a fost nevoită să deschidă focul asupra mașinii atacatorului. Inculpatul a fost prins și dus la secția de Poliție”, notează sursa citată. Niciunul dintre angajații ambasadei nu au fost răniți. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili identitatea suspectului și motivul atacului.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 227

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate