Știri Politică
Redactor: Marin Gherman
11 iulie 2019

Fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroşenko, a fost chemat la audieri

Fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroşenko, a fost chemat la audieri

Petro Poroşenko a fost chemat pentru audieri la sediul Biroului de Stat pentru Investigații - scrie agenţia RBC, menţionând că fostul lider de la Kiev trebuie să se prezinte la audieri pe 17 iulie, scrie Rador.

Deocamdată, însă, nu se ştie în ce dosar urmează să fie audiat Poroşenko. RBC, citată de Rador, menţionează că Biroul de Stat pentru Investigații de la Kiev are în lucru opt dosare penale în care figurează numele fostului președinte ucrainean.

Într-unul dintre aceste dosare, Poroşenko este cercetat pentru „acțiuni menite să acapareze puterea”. Presa a mai scris zilele trecute că, potrivit lui Andri Portnov, șeful adjunct al administrației prezidenţiale din perioada lui Viktor Ianukovici, împotriva lui Poroşenko ar mai exista dosare penale pentru "săvârşirea de infracțiuni economice" și instituirea Legii marțiale în Ucraina, notează Rador.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 239

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate