Știri Politică
11 iulie 2018

Fostul secretar de presă al lui Hennadiy Moskal a fost numit în funcția de viceguvernator al regiunii Transcarpatia

Fostul secretar de presă al lui Hennadiy Moskal a fost numit în funcția de viceguvernator al regiunii Transcarpatia

Hennadiy Moskal, guvernatorul regiunii Transcarpatia, a semnat o dispoziție de  numire a fostului lui secretar de presă,  Yaroslav Galas, în funcția de șef-adjunct al Administrației Regionale de Stat. Noul viceguvernator se va preocupa de sfera  umanitară – informează Agenția BucPress.

Yaroslav Vasilievich Galas s-a născut în 1971 în orașul Irșava, regiunea Transcarpatia. În 1988 a absolvit Facultatea de Matematică, Ujgrod, iar în 1993 - Facultatea de Filologie a a aceleași instituții. Doctor în filologie, limba ucraineană. La începutul carierei de jurnalist a fost  corespondent al  publicațiilor ucrainene pe regiunea Transcarpatia. Din octombrie 2014 până în iulie 2015 - Director al Departamentului de comunicații cu mass-media al administrației militare și civile din regiunea Luhansk. L-a urmat pe Moskal  și în  august 2015, a fost numit șef al  Departamentului  de Informații și Relații Publice al Administrației regionale de stat Transcarpatice. Căsătorit,  are doi copii. Sobru, inteligent, decent, cu un simț pregnant al umorului, Yaroslav Galas de multe  ori a aplanat conflictele ce se iscau  între  petenți și factorii de decizie, a știut să găsească formula adecvată pentru calmarea spiritelor. Mulți pe bună dreptate îl consideră îngerul păzitor al emotivului Moskal. Are un respect deosebit pentru comunitatea  românilor din Transcarpatia.

Elvira CHILARU pentru Agenția BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 583

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate