Politică
Redactor: Svetlana Pantea
10 septembrie 2019

Franţa se pronunţă pentru desfăşurarea summit-ului în „formatul Normandia”

Franţa se pronunţă pentru desfăşurarea summit-ului în „formatul Normandia”

Franţa se pronunţă pentru organizarea la Paris a summitului în „formatul normand”. „Am dori ca în viitorul apropiat, la Paris să fie organizată noua întâlnire la nivel înalt în cadrul formatului normand, a declarat ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian, în cadrul unei conferințe de presă de la Moscova, după întâlnirea în formatul „2+2” cu şefii departamentelor de politică  externă și de apărare din cele două țări.

În plus, ministrul francez a accentuat că, deşi în ultimele luni în relaţia dintrele Rusia şi Ucraina au fost înregistrate câteva progrese semnificative, despre o cooperare cu Rusia pe un termen îndelungat nu poate fi vorba până când situaţia din Ucraina nu va cunoaşte o îmbunătăţire spre bine .

Totodată el a adăugat că eliberarea celor 70 de prizonieri, inculisv  a celor 24 de marinari, este rezultatul pe care Franţa l-a încurajat demult. Le Drian a sublinat că este necesar să profităm de acest moment pentru a implementa pe deplin Acordurile de Pace de la Minsk.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu  

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 340

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate