Știri Politică
Redactor: Elvira Chilaru
10 aprilie 2019

Gardul este necesar: Scafandrii din satul Dilove continuă să ia cu asalt frontiera dintre Ucraina și România

Gardul este  necesar:  Scafandrii din satul Dilove continuă să ia cu asalt  frontiera dintre Ucraina și România

De data aceasta grănicerii  din detașamentul  Mucacevo, regiunea Transcarpatia, au prins un băiat în vârstă  de  17 ani, care trecea peste râul de frontieră  Tisa, raionul  Rahiv (Rahău).

După cum  ne-au relatat la serviciul de presă, grănicerii  care patrulau zona de frontieră, în jurul orei  3:00 dimineața  au observat  un  băiat pe malul râului Tisa.

Făptașul l a încercat să scape, astfel că  grănicerii  au tras  focuri de avertizare în aer. Peste puțin  timp, la 20 de metri de graniță tânărul  îmbrăcat într-un hidro costum a fost reținut.

El a fost dus la unitatea de frontieră unde s-a întocmit  un protocol administrativ în corespundere cu  partea 1 a articolului 204-1 KUpAP.

„Trebuie remarcat faptul  că temperatura actuală a apei din râuri rămâne scăzută și nivelul apei din Tisa este încă destul de ridicat, râul este de munte, viteza  apei este  foarte mare. Organizatorii contrabandei cu articole de tutungerie pun astfel în pericol serios viața oamenilor",  au remarcat polițiștii de frontieră.

Satul Dilove, raionul Rahiv,  situat  nemijlocit la  granița cu România a devenit celebru  prin  un activism pregnant al locuitorilor în contrabanda cu țigări. Anume aici  grănicerii încearcă să instaleze un gard de protecție  dublu, deoarece satul și malul românesc  sunt despărțite doar de râul Tisa.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 539

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate