Știri Politică
Redactor: Marin Gherman
12 februarie 2018

Igor Dodon se plânge că până și „presa” din Transnistria îl critică

Igor Dodon se plânge că până și „presa” din Transnistria îl critică

Președintele moldovean Igor Dodon este nemulțumit de critica ziariștilor transnistreni, potrivit Pagina de Rusia.

Remarcile lui Dodon, citate de Unimedia, au fost făcute într-un interviu cu Dnestr TV. „Aveți mass-media (…) care mă critică toată ziua. De Plahotniuc nu se ating, ei îl critică pe Dodon, care se întâlnește și are o relație bună cu Putin. Ei nu se ating de Partidul Democrat, care adoptă acum declarații anti-ruse, legi care interzic canalele rusești”, s-a plâns în interviu Igor Dodon.

El a adăugat că liderii transnistreni îi dau impresia că și-ar dori ca la Chișinău să fie „un guvern pro-român și pro-NATO”.

Dodon le-a cerut liderilor de la Tiraspol să-l sprijine în efortul de a construi o relație cât mai bună cu Rusia, avertizându-i că regiunea lor „nu va supraviețui” în cazul unei eventuale uniri a Republicii Moldova cu România.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 2273

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate