Știri Politică
Redactor: Elvira Chilaru
04 decembrie 2018

În regiunea Transcarpatia se prevede să se deschidă un nou punct de control și trecere a frontierei

În regiunea Transcarpatia se prevede să se deschidă un nou punct de control și trecere  a frontierei

În anul 2019 ar putea fi deschis un nou punct internațional de trecere a frontierei în regiunea Transcarpatia.

Despre acest lucru s-a  discutat în cadrul ședinței  Consiliului de dezvoltare regională  a ținutului în timpul discuțiilor asupra  proiectelor  în domeniul cooperării transfrontaliere în perioada 2019-2021, informează site-ul oficial al președintelui Administrației regionale de Stat Transcarpatia, Ghenadi Moskal.

Astfel, se înștiințează, că la anul viitor se așteaptă  deschiderea unui alt punct internațional de control și trecere a frontierei  „Velika Paladi – Noggotosh” la granița ucraineano-maghiară.

„La fel ca și  maghiarii, noi  am construit calea de acces la viitorul punct de control, rămâne să se instaleze pavilioane modulare pentru polițiștii de frontieră și ofițerii vamali și să semneze un acord interguvernamental”, a declarat șeful administrației de stat.

Totodată, se specifică: concomitent cu proiectele transfrontaliere în curs de implementare  continuă activitatea pentru deschiderea unor  noi puncte de control și trecere a frontierei cu țările vecine – Slovacia, România și Polonia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 321

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate