Politică
Redactor: Elvira Chilaru
23 martie 2020

În Transcarpatia, Cernăuți și în alte regiuni vor patrula militarii

În Transcarpatia, Cernăuți și în alte regiuni vor patrula militarii

Forțele Armate ale Ucrainei vor coopera cu organele de drept pentru a garanta siguranța publică în timpul carantinei. Și începând cu 22 martie, patrularea în  comun  au început în localități detașamentele  Forțelor armate, Gărzii Naționale și Poliției Naționale.

„În cadrul măsurilor restrictive de carantină pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus în Ucraina pentru menținerea siguranței și ordinii publice, patrulele comune vor fi organizate  în localități și garnizoane  militare din  22 martie 2020 de către echipele consolidate ale Forțelor Militare ale Ucrainei, acționând în colaborare cu ofițerii poliției naționale  și militari ai Gărzii Naționale a Ucrainei. Comandamentul  garnizoanelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei a aplicat  măsuri exhaustive  pentru a asigura personalul care va fi implicat în patrulare cu  mijloace de protecție, antiseptice și dezinfectanți ”, informează serviciul de presă al Ministerului Apărării al Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 638

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți