Politică
Redactor: Mirela Amarie
14 februarie 2020

În Ucraina a intrat în vigoare legea privind construcția rampelor de acces

În  Ucraina a intrat în vigoare legea privind construcția rampelor de acces

Săptămâna aceasta, a intrat în vigoare legea privind autorizarea rampelor la intrarea în clădiri, care permite construirea rampelor fără documente privind proprietatea și utilizarea terenului. Legea  a fost publicată în „Holos Ukrainy” („Glasul Ucrainei”).

Sunt prevăzute modificări ale legii privind reglementarea dezvoltării urbane, care permit amenajarea mijloacelor de acces neîngrădit la locuințe și clădiri comunale și publice, inclusiv intrări și / sau apartamente în clădiri rezidențiale, persoanelor cu dizabilități ori cu mobilitate scăzută în absența unui document care să ateste proprietatea sau utilizarea terenului.

Legea prevede că o instalație nu poate fi pusă în funcțiune decât dacă respectă cerințele codurilor de construcții, standardelor de stat și reglementărilor, inclusiv accesibilitatea persoanelor cu dizabilități și a altor grupuri cu mobilitate redusă.

De asemenea, se observă că ordinea dispunerii mijloacelor de acces la clădiri sau adaptarea rezonabilă a acestora este stabilită de către Cabinetul de Miniștri.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 210

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți