Știri Politică
Redactor: Vitalie Zâgrea
08 august 2018

Iurii Vitrenko: "Rusia va plăti cu vârf şi îndesat pentru răul adus Georgiei, R.Moldova şi Ucrainei"

Iurii Vitrenko:

Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei la ONU, Iurii Vitrenko, a declarat, în discursul său la New York că „Rusia va plăti cu vârf şi îndesat pentru răul adus Georgiei, R. Moldova şi Ucrainei", scrie Infotag.

Iurii Vitrenko a îndemnat ONU să fie „mai activă" în soluţionarea conflictelor din Georgia, Ucraina, R. Moldova şi în alte state, în care, potrivit lui, acestea "au fost iniţiate de Moscova".

„Comunitatea internaţională ar trebui să combine instrumentele diplomatice cu sancţiuni mult mai puternice, precum şi izolarea liderilor politici şi oligarhilor ruşi. În final, ştim cu toţii că Rusia ştie doar limba forţei. Consiliul de Securitate al ONU şi Adunarea Generală ar trebui să demonstreze o poziţie mult mai puternică în privinţa conflictelor şi să crească presiunea asupra Rusiei", a subliniat reprezentantul Ucrainei, citat de radio Chișinău. 

Amtintin că Adunarea Generală a ONU a adoptat anterior o rezoluție prin care a cerut retragerea trupelor ruse și a munițiilor de pe teritoriul R. Moldova. 

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1165

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate