Știri Politică
06 decembrie 2017

Kiev: 30 de răniţi în urma confruntărilor dintre forţele de ordine şi susţinătorii liderului partidului ucrainean “Mişcarea Noilor Forţe”

Kiev: 30 de răniţi în urma confruntărilor dintre forţele de ordine şi susţinătorii liderului partidului ucrainean “Mişcarea Noilor Forţe”

Tentativa forţelor de ordine de a lua cu asalt cartierul de corturi improvizat în faţa clădiri Parlamentului ucrainean s-a soldat cu 30 de răniţi

Potrivit informaţiei Rador, aproximativ 30 de persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, la Kiev, în timpul tentativei forţelor de ordine de a lua cu asalt cartierul de corturi improvizat în faţa clădiri Parlamentului, unde se află şi fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, care a evadat, marţi, din arestul poliţiei ucrainene.

Răniții au leziuni minore și moderate, inclusiv în zona capului. Amintim că, miercuri dimineaţă, forţele de ordine din Kiev au încercat să îl localizeze și să îl rețină pe fostul președinte georgian, care se află într-un cartier de corturi improvizat în apropierea clădirii Parlamentului Ucrainei.

Intervenţia acestora, care a avut loc la ora 6:00 dimineaţa, a fost, însă, întreruptă din cauza confruntărilor cu susţinătorii lui Saakaşvili.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 350

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate