Știri Politică
19 mai 2017

Kiev: noua campanie publicitară iniţiată de Blocul de opoziţie a provocat o revoltă pe reţelele de socializare

Kiev: noua campanie publicitară iniţiată de Blocul de opoziţie a provocat o revoltă  pe reţelele de socializare

Un blogger binecunoscut din ţară a numit “culmea cinismului”  noua campanie propagandistică a  foştilor deputaţi regionali /Partidul Regiunilor – lider ex-preşedintele Ianukovyci/. Despre aceasta scrie pe pagina sa de Facebook jurnalistul Serghii Ivanov – transmite glavcom.ua.

“Blocul de opoziție a instalat noi panouri publicitare în Donbas, pe care este scris  „opriţi războiul”. În orăşelul Rubijne din regiunea Luigansk Blocul de opoziţie cere încetarea războiului, ce a început cu ajutorul deputaţilor lor, şi care se folosesc  cu o regularitate de invidiat de cursele aeriene spre capitala statului agresor”, - a scris jurnalistul pe pagina de Fcebook, numind faptele acestora “o culme a cinismului”.

„În opinia mea, așa-numitul Bloc de opoziţie trebuie retras dincolo de procesul electoral din Ucraina. În caz contrar, aceste panouri niciodată nu vor fi date jos. Și nu numai în orăşelul Rubijne”, - a completat jurnalistul.

“La sfârșitul lunii aprilie, reprezentanții fostului partid de guvernământ /Partidul Regiunilor/, în prezent - Bloc de opoziție, a lansat o campanie propagandistică masivă în estul Ucrainei. În special, au montat corturi şi împărţeau pliante. Astfel de corturi au apărut în Severodoneţk şi Mariupol. Acţiuni similare au avut loc chiar şi în oraşele Kiev şi  Odesa, precum şi în regiunile Jitomir, Cernigov, Herson”, - a scris bloggerul Serghii Ivanov pe pagina de Facebook citat de glavcom.ua.

BucPress 

Distribuie:
Vizualizări: 224

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate