Politică
13 februarie 2020

Kievul ar fi dispus la un compromis pentru încetarea războiului din estul țării

Kievul ar fi dispus la un compromis pentru încetarea războiului din estul țării

Noul șef al administrației prezidențiale a Ucrainei Andrii Ermak  a semnalat că Kievul este gata să dea dovadă de „compromis” pentru a pune capăt războiului din estul țării.

La o zi de la numirea în funcție, Andrii Ermak le-a spus ieri, 12 februarie, jurnaliștilor la Kiev că președintele Volodimir Zelenski își va continua eforturile de oprire a violențelor în Donbas, unde separatiștii sprijiniți de Rusia controlează parțial regiunile Donețk și Lugansk din 2014, transmite Radio Cernăuți cu referire la informația difuzată de Radio Europa Liberă.  

„Desigur că pot exista compromisuri în timpul negocierilor”, a spus Iermak. Numirea sa în noua funcție este privită cu suspiciune de adepții unei linii dure. Ermak a fost implicat în negocierea schimburilor masive de prizonieri cu Rusia în ultimul an.

sursa foto: president.gov.ua

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 203

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți