Știri Politică
Redactor: Vitalie Zâgrea
06 august 2018

Kievul salută disponibilitatea UE de a contribui la restaurarea Donbasului

Kievul salută disponibilitatea UE de a contribui la restaurarea Donbasului

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a declarat că Ucraina salută disponibilitatea țărilor Uniunii Europene de a se alătura procesului de restaurare a teritoriilor din Donbas eliberate deja de sub ocupaţia separatiștilor, informează Rador, citând surse ucrainene.

"Ucraina salută disponibilitatea UE de a adera la reconstrucția și dezvoltarea teritoriilor din regiunile Donețk și Luhansk care au fost deja eliberate de sub ocupaţia agresorului rus" - a scris liderul de la Kiev pe contul său de Facebook.

Poroșenko a menţionat că, la summitul UE-Ucraina, a fost convenită lansarea unei inițiative prezidenţiale ucrainene care prevede ca statele membre interesate să "patroneze" orașe și raioane din Donbas în vederea punerii în aplicare a programului de asistență financiară pentru reconstrucția infrastructurii şi dezvoltarea economică a regiunii estice.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1143

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate