Știri Politică
10 august 2017

Kurt Wolker se va întâlni la Moscova cu consilierul preşedintelui Rusiei, Vladislav Surkov.

Kurt Wolker se va întâlni la Moscova cu consilierul preşedintelui Rusiei, Vladislav Surkov.

În a doua jumătate a lunii august Reprezentantul special al Departamentului de stat al SUA pe problemele Ucrainei, Kurt Wolker se va întâlni la Moscova cu consilierul preşedintelui Rusiei, Vladislav Surkov.

Despre aceasta scrie ziarul „Izvestia” cu referire la surse diplomatice. Potrivit sursei, în cadrul întâlnirii se va discuta despre realizarea acordurilor de la Minsk privind reglementarea conflictului în Estul Ucrainei.

Amintim că Kurt Volker a fost numit reprezentant special al SUA privind Ucraina la începutul lunii iulie. La 23 iulie el a vizitat teritoriul regiunii Doneţk, care se află sub controlul puterii ucrainene, în special, Avdiivka. În cadrul vizitei întreprinse în estul ţării noastre, el spus că prezenţa Rusiei în zona de conflict este incontestabilă.  Volker consideră, că SUA trebuie să se antreneze mult mai activ la procesul de reglementare pe cale paşnică a situaţiei în Donbas.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 94

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate