Știri Politică
09 octombrie 2018

Lukașenko: ”Toți cetățenii adulți ai țării ar trebui să poată folosi arme”

Lukașenko: ”Toți cetățenii adulți ai țării ar trebui să poată folosi arme”

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a promis că va distribui arme fiecărei familii din Belarus, dacă va izbucni un războ în țară. El a declarat acest lucru în timpul unei vizite la o unitate militara din regiunea Brest, transmite Radio Liberty.

În timpul inspecției unor noi tipuri de arme, Lukașenko a spus că toți cetățenii adulți ai țării ar trebui să poată folosi arme, potrivit paginaderusia.ro.

„Automate, pistoale, mitraliere și muniții pentru ele – Dumnezeu să ne fereasca de război –  vom distribui fiecărei familii și ne vom apara teritoriul cu toții. Pe copii, pe bătrâni și chiar pe femei nu le socotim: 7 milioane de oameni – 7 milioane vor primi arme pentru a se apăra”, a spus Lukașenko. În iunie, în cadrul unei ședinte de guvern in raionul Șklovsky din Belarus, Lukașenko a avertizat asupra amenințărilor la adresa statului în cazul unei dezvoltări economice insuficiente.

„Suntem pe front. Nu vom rezista în anii care vin, vom eșua? Atunci fie că trebuie să intrăm în componența unui stat, fie să-i lăsam pe alții sa-și ștearga picioarele de noi. Și ferească Dumnezeu să se dezlănțuie un război ca în Ucraina” a afirmat atunci șeful Belarusului.

El nu a spus însa care este țara ce amenință Belarusul.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 365

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate