Știri Politică
Redactor: Svetlana Pantea
12 februarie 2018

Militarii ucraineni participă la exerciţiul multinaţional „Platinum Eagle” din România

Militarii ucraineni participă la exerciţiul multinaţional „Platinum Eagle” din România

În perioada 11-17 februarie  curent, un contingent de militari ai Armatei Naţionale din Ucraina va participa la exerciţiul multinaţional „Platinum Eagle”, desfăşurarea căruia are loc la Centrul de Instruire  Babadag, România.

Potrivit Ministerului Apărării, militarii ucraineni vor face parte dintr-o echipă internaţională, condusă de militari din Statele Unite ale Ammericii. În cadrul exerciţiului aceştia ei vor avea de executat trageri de luptă cu armamentul din dotare şi proceduri de comandă şi control la nivel de subunitate.

Scopul exerciţiului este de a consolida capacitatea de cooperare între structuri, menţinerea capabilităţii de instruire în comun, dezvoltarea unui mediu regional favorabil cooperării militare multinaţionale, precum şi pregătirea militarilor pentru operaţiuni de menţinere a păcii.

Alături de soldaţii Armatei Naţionale din Ucraina, la exerciţiul militar de la Babadag, România vor participa militari din Bulgaria, Georgia, România, Republica Moldova şi Statele Unite ale Americii.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 179

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate