Știri Politică
Redactor: Vitalie Zâgrea
17 iunie 2019

Ministrul de Externe al Ucrainei: Sunt foarte bucuros că Maia Sandu este cea care a fost aleasă să conducă guvernul

Ministrul de Externe al Ucrainei: Sunt foarte bucuros că Maia Sandu este cea care a fost aleasă să conducă guvernul

Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, a declarat că se bucură că Maia Sandu a devenit premier al Republicii Moldova.

"Sunt foarte bucuros că Maia Sandu este cea care a fost aleasă să conducă guvernul. Îmi amintesc cu plăcere discuţiile pe care le-am avut la evenimentele Partidului Popular European" - a scris Klimkin pe Facebook. Totodată, şeful diplomaţiei ucrainene și-a exprimat îngrijorarea cu privire la dorința Rusiei de a avea aceeaşi abordare față de Republica Moldova și faţă de Ucraina, aplicând modelul său de fragmentare și federalizare.

În acest sens, ministrul a menţionat că partea ucraineană şi-a trimis reprezentanții la Chișinău, "pentru a înțelege toate aspectele situației respective". "Dar cel mai important este viitorul. Pentru noi, este important ca Republica Moldova să devină europeană și democratică. Ne concentrăm atenţia pe ceea ce putem face împreună, în viitor" - a adăugat ministrul ucrainean de externe, citat de Rador.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 


 

Ultimile știri Politică
Distribuie:
Vizualizări: 303

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate