Știri Politică
Redactor: Elvira Chilaru
18 februarie 2019

Mucacevo a devenit partener în proiectul Agenției Statelor Unite ale Americii USAID

Mucacevo a devenit partener în proiectul  Agenției  Statelor Unite ale Americii USAID

Consiliul municipal Mucacevo a fost ales drept partener  pentru implementarea și proliferarea celor mai bune practici în prevenirea corupției și a bunelor practici de comunicare pentru a spori transparența, integritatea și participarea la activitățile anticorupție.

Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) a aprobat orașul Mucacevo  drept  partener, care se va implica  în implementarea  Proiectului asistenței tehnice internaționale pentru sprijinirea organizațiilor-lideri  în combaterea corupției în Ucraina „Interacțiune“ realizat  de „Management Systems International, Inc.“ .

Proiectul a fost aprobat în vara anului 2017 ca program-pilot al  USAID în Ucraina, conceput pentru a ajuta la prevenirea corupției și sporirea gradului de conștientizare și de participare a cetățenilor, promovarea „toleranței zero“ față de corupția  în rândul cetățenilor ucraineni și de a sprijini replicarea bunelor practici în domeniul transparenței, corectitudinii și echității.

În afară de  orașul Mucacevo parteneri  în implementarea activităților proiectului au fost aleși  Ministerul Infrastructurii, Ministerul Ocrotirii Sănătății, Administrația Regională de Stat  Sumy și Consiliul Local Drogobych ne informează serviciul de presă al Consiliul municipal Mucacevo.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 328

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate