Știri Politică
17 mai 2018

NATO: „Crimeea face parte din Ucraina, iar acest pod reprezintă o nouă încălcare a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei”

NATO: „Crimeea face parte din Ucraina, iar acest pod reprezintă o nouă încălcare a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei”

NATO a condamnat miercuri inaugurarea de către Rusia a unui pod care leagă Federația de peninsula ucraineană Crimeea, spunând că este o nouă demonstraţie a „dispreţului” arătat de Moscova faţă de dreptul international, transmite Radio Europa Liberă.

„Crimeea face parte din Ucraina, iar acest pod reprezintă o nouă încălcare a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei”, -  a subliniat purtătorul de cuvânt al Alianței. Podul peste Strâmtoarea Kerci a fost inaugurat marți de președintele  rus Vladimir Putin. Crimeea a fost anexată abuziv de Rusia în martie 2014.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 402

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate