Știri Politică
12 februarie 2018

Pentagonul acuză Rusia că încurcă lupta anti-ISIS din Siria

Pentagonul acuză Rusia că încurcă lupta anti-ISIS din Siria

Prezența militară a Rusiei în Siria complică desfășurarea operațiunilor americane în această țară împotriva organizației teroriste „Statul islamic”, se arata în raportul Inspectoratului general al Pentagonului.

În special, În raport se subliniază „manevrele periculoase ale avioanelor rusești în apropierea avioanelor militare americane”. Potrivit Departamentului Apărării al SUA, acțiunile armatei ruse au provocat „o creștere a riscului de schimb involuntar de focuri”, potrivit Pagina de Rusia.

Totodată, Penatgonul susține că Moscova insistă ca Washingtonul și aliații săi să părăsească teritoriul Siriei. În același timp, și în pofida faptului că războiul din Siria este aproape terminat, Rusia continuă să își consolideze prezența militara în această țară.

Anterior, oficialii SUA au declarat că doresc să restabilească relațiile cu Rusia pentru a rezolva o serie de probleme de securitate in Siria.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 321

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate