Știri Politică
15 aprilie 2019

Poroșenko: ”În cazul victoriei lui Zelenski, voi respecta alegerea poporului ucrainean”

Poroșenko: ”În cazul victoriei lui Zelenski, voi respecta alegerea poporului ucrainean”

 Candidatul pentru alegeri prezidențiale, Poroșenko, a venit duminică, 14 aprilie, pe scena improvizată în apropierea stadionul olimpic din Kiev, unde îi propusese rivalului său din turul doi al alegerilor prezidențiale, Zelenski, să se confrunte într-o dezbatere electorală.

Dar, așa cum anunțase în ajun, Zelenski nu s-a prezentat. El a spus că acceptă să participe la o dezbatere împreună cu Poroșenko, tot pe stadionul olimpic, dar numai pe 19 aprilie, transmite Radio Europa lIberă.

Poroșenko l-a așteptat o oră pe Zelenski, timp în care a luat cuvântul în fața susținătorilor săi și a susținut o conferință de presă. Petro Poroșenko a amintit, între altele, despre declarațiile liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, care a spus că Rusiei i-ar conveni orice președinte, în afară de Poroșenko. Totodată, actualul președinte a spus că, în cazul victoriei lui Zelenski, va respecta alegerea poporului ucrainean.

sursa foto: korrespondenet.net

Agenția BucPress - www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 287

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate