Știri Politică
18 mai 2017

Poroșenko: ”Vom debloca site-urile rusești atunci când ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei”

Poroșenko: ”Vom debloca site-urile rusești atunci când ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei”

Preşedintele Ucrainei consideră că protestele cu privire la decizia interzicerii site-urilor ruseşti de socializare vor dispare în timp, aşa cum au dispărut şi cele legate de interzicerea canalelor ruşeti de televiziune.

Prezent la o conferință de presă suținută la Strasbourg, cu ocazia semnarii deciziei UE privind regimul fără vize pentru Ucraina, președintele a declarat că: ”de trei ani Ucraina trăiește în condiții de război și agresiune din partea Federației Ruse împotriva Ucrainei. O parte importantă a acestui război este ”razboiul hibrid” purtat împotriva Ucrainei de catre trupele ruse de informații. Resurse enorme sunt folosite de Rusia cu scopul destabilizarii Ucrainei“ – a spus președintele, citat de Pagina de Rusia, facând aluzie la propaganda pro-rusa desfăşurat pe reţelele de socializare ruse.

De asemenea, el și-a exprimat încrederea că protestele cu privire la decizia interzicerii site-urilor rusesti de socializare vor dispare în timp, aşa cum au dispărut şi cele legate de interzicerea canalelor ruşeti de televiziune.

„Aceeași discuție a fost și când am interzis posturile tv din Rusia. Timpul a dovedit că a fost o decizie bună“ – a spus președintele.

 „Imediat după terminarea agresiunii ruse, dupa ce ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei, vom fi gata pentru o revizuire a acestei decizii “, – a spus președintele.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 353
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
Calendar 2017

Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2017 BucPress - Toate drepturile rezervate