Știri Politică
18 mai 2017

Poroșenko: ”Vom debloca site-urile rusești atunci când ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei”

Poroșenko: ”Vom debloca site-urile rusești atunci când ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei”

Preşedintele Ucrainei consideră că protestele cu privire la decizia interzicerii site-urilor ruseşti de socializare vor dispare în timp, aşa cum au dispărut şi cele legate de interzicerea canalelor ruşeti de televiziune.

Prezent la o conferință de presă suținută la Strasbourg, cu ocazia semnarii deciziei UE privind regimul fără vize pentru Ucraina, președintele a declarat că: ”de trei ani Ucraina trăiește în condiții de război și agresiune din partea Federației Ruse împotriva Ucrainei. O parte importantă a acestui război este ”razboiul hibrid” purtat împotriva Ucrainei de catre trupele ruse de informații. Resurse enorme sunt folosite de Rusia cu scopul destabilizarii Ucrainei“ – a spus președintele, citat de Pagina de Rusia, facând aluzie la propaganda pro-rusa desfăşurat pe reţelele de socializare ruse.

De asemenea, el și-a exprimat încrederea că protestele cu privire la decizia interzicerii site-urilor rusesti de socializare vor dispare în timp, aşa cum au dispărut şi cele legate de interzicerea canalelor ruşeti de televiziune.

„Aceeași discuție a fost și când am interzis posturile tv din Rusia. Timpul a dovedit că a fost o decizie bună“ – a spus președintele.

 „Imediat după terminarea agresiunii ruse, dupa ce ultimul soldat rus va părăsi teritoriul Ucrainei, vom fi gata pentru o revizuire a acestei decizii “, – a spus președintele.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 379

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate