Știri Politică
14 martie 2019

Preşedintele Parlamentului de la Kiev susţine că scopul lui Putin este să controleze întreaga Ucraină

Preşedintele Parlamentului de la Kiev susţine că scopul lui Putin este să controleze întreaga Ucraină

Președintele Radei Supreme de la Kiev, Andri Parubi, consideră că, fără Ucraina, „ideile maniacale ale președintelui rus, Vladimir Putin, cu privire la restabilirea influenței geopolitice a Moscovei nu au niciun temei”, informează Rador.

În opinia sa, scopul lui Putin este să preia controlul asupra întregii Ucraine și nu doar să ocupe Crimeea și o parte din Donbas.

„Scopul său principal este de a controla întregul stat ucrainean. Putin și ai săi de la Moscova nu îşi imaginează un imperiu rus fără Ucraina, pentru că, fără statul ucrainean, ideile lor maniacale de a restabili influența geopolitică a ‘marelui imperiu rus’ nu au niciun temei. Prin urmare, scopul lui Putin este să controleze toată Ucraina” – a declarat preşedintele Parlamentului.

Parubi a menţionat că sarcina Kievului este să apere Ucraina în prima linie a frontului, dar şi împotriva destabilizării naţionale pe care o pot organiza provocatorii ruși.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 382

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate