Știri Politică
12 aprilie 2019

Preşedintele Ucrainei Petro Poroşenko și-a făcut apariția inopinată la Postul TV 1+1

Preşedintele Ucrainei Petro Poroşenko și-a făcut apariția inopinată la Postul TV 1+1

Oleksandr Tkacenko, directorul general al gupului media ucrainean 1+1, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că îl va da în judecată pe şeful statului, Petro Poroșenko, pentru că „a dat buzna în platoul postului privat 1+1 TV, fără a fi invitat”, potrivit rador

„A-ți întrat  în platoul unei televiziuni care aparţine unei companii private, fără a avea o invitație în acest sens şi folosindu-vă de statutul de șef de stat. Nu voiaţi să părăsiţi studioul, nici măcar în urma recomandărilor politicoase ale prezentatoarei, care vă invita să luaţi un loc pe scaun. Luni, vă vom da în judecată, inclusiv pentru acuzațiile anterioare împotriva televiziunii 1+1” – a scris pe Facebook directorul general, într-un mesaj adresat preşedintelui Petro Poroşenko. Totodată, Tkacenko a subliniat că Poroșenko a fost invitat de mai multe ori în emisiuni la 1+1 TV, însă nu a dat curs invitaţiilor şi, în plus, le-a interzis reprezentanților săi să participe la emisiunile acestui televiziuni.

Amintim că, joi seară, preşedintele în exerciţiu al Ucrainei, Petro Poroşenko, şi-a făcut o apariţie inopinată în studioul emisiunii „Drept la putere” de la televiziunea 1+1, care aparţine oligarhului ucrainean Igor Kolomoiski, un rival al şefului statului. În Ucraina se mai vehiculează că oligarhul s-ar afla în spatele actorului de comedie Volodimir Zelenski, cel care a intrat, alături de Poroşenko, în turul doi al alegerilor prezidenţiale din Ucraina, după ce a obţinut cele mai multe voturi în primul tur de scrutin.

Agențuia de știri BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 372

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate