Știri Politică
12 octombrie 2018

Președinte Ucrainei a ordonat să se răspundă la focul inamicului cu toate armele din dotare

Președinte Ucrainei a ordonat să se răspundă la focul inamicului cu toate armele din dotare

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a emis ordin comandanților Operațiunii Forțelor Unite din Donbas să deschidă foc de răspuns cu toate armele din dotare pentru a salva viețile luptătorilor ucraineni.

Președintele ucrainean a declarat acest lucru la o întâlnire cu comandanții brigăzilor Forțelor Armate, Gărzii Naționale și Serviciul Frontierei de Stat în timpul unei vizite de lucru în regiunea Hmelnițki, relatează Ukrinform, citată de Pagina de Rusia.

„Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenarii – atât pentru apărare, cât și pentru o contra-ofensivă eficientă”, citează agenția declarația lui Poroșenko. „Nu trebuie să cedăm provocărilor în zona desfășurării Operațiunii Forțelor Unite. Totuși, autorizez și ordonez să se folosească toate forțele și mijloacele aflate la dispoziția dumneavoastră în calitate de foc de răspuns, pentru salvarea vieților oamenilor noștri”, a spus președintele ucrainean.

El a subliniat că cererea sa principală este „să nu se renunțe la nicio fărâmă de pământ ucrainean” și să se „salveze fiecare soldat ucrainean”, potrivit Pagina de Rusia.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 974

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate