Știri Politică
12 aprilie 2018

Putin speră că bunul-simţ va prevala în relaţiile internaţionale, „din ce în ce mai haotice

Putin speră că bunul-simţ va prevala în relaţiile internaţionale, „din ce în ce mai haotice

"Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat miercuri speranţa că bunul-simţ va prevala în relaţiile internaţionale, în prezent "din ce în ce mai haotice", pe fondul tensiunilor cu Occidentul, informează deschide.md.

"Situaţia din lume devine din ce în ce mai haotică. Cu toate acestea, sperăm că bunul-simţ va prevala şi că relaţiile internaţionale vor lua o turnură constructivă, că sistemul mondial va deveni mai stabil şi mai previzibil", a declarat Vladimir Putin într-un discurs rostit la o reuniune cu diplomaţi străini, potrivit cotidianului Le Figaro.

Pe de altă parte, Preşedinţia Rusiei a comunicat că Moscova "nu se implică în diplomaţia prin Twitter", ci aşteaptă "abordări serioase". "Credem cu fermitate că este important să fie evitate măsurile care ar fi în detrimentul situaţiei de securitate fragile din Siria", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 766

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate