Știri Politică
Redactor: Marin Gherman
12 iulie 2018

România va finanța renovarea Secției de Radiologie din cadrul Spitalului Regional de Oncologie din Cernăuți

România va finanța renovarea Secției de Radiologie din cadrul Spitalului Regional de Oncologie din Cernăuți

În data de 12 iulie 2018, delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Marin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți cu scopul semnării actului de implementare a Proiectului „Renovarea Secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Regional de Oncologie din Cernăuţi”.

Evenimentul de semnare a actului bilateral a fost organizat la sediul Administrației Regionale de Stat Cernăuți, în prezența președintelui Administrației Regionale de Stat Cernăuți, Olexandr Fișciuc, a consulului general al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan și reprezentanților părților semnatare – potrivit unui comunicat de presă al Consulatului General al României la Cernăuți.

RoAid, în calitate de implementator al proiectului, va dona fondurile pentru renovarea Secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Regional de Oncologie din Cernăuţi, iar Direcţia Construcţii Capitale din cadrul Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi, în calitate de beneficiar al proiectului, va primi fondurile cu titlu de donaţie și va asigura prestarea lucrărilor de renovare a Secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Regional de Oncologie din Cernăuţi.

Bugetul total al proiectului este de 348.000 Lei (75.000 Euro).

Proiectul se implementează în baza înțelegerilor convenite de către miniștrii de externe al României și Ucrainei, Teodor Meleșcanu și Pavlo Klimkin, la Cernăuți, pe 11 ianuarie 2018.

BucPress


 

Distribuie:
Vizualizări: 715

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate