Știri Politică
09 august 2018

Starea sănătății regizorului ucrainean Oleg Sențov s-a înrăutățit considerabil

Starea sănătății regizorului ucrainean Oleg Sențov s-a înrăutățit considerabil

Starea sănătății regizorului ucrainean Oleg Sențov, aflat în greva foamei într-o închisoare rusească de aproape trei luni, s-a înrăutățit considerabil, au spus avocatul și o rudă, transmite Radio Europa Liberă.

Verișoara lui Sențov, jurnalista moscovită Natalia Kaplan, a scris pe Facebook la 8 august că a primit o scrisoarea de la el prin avocatul care îl vizitase cu o zi înainte. „Situația nu este rea, este catastrofal de rea”, a scris Kaplan.

„A scris că sfârșitul se apropie – și nu vorbea despre eliberare”, a mai notat jurnalista. Avocatul lui Sențov, Dmitri Dinze, a spus după ce l-a vizitat că clientul său a slăbit cam 30 de kilograme și are un nivel de hemoglobină extrem de scăzut, având ca efect anemia și un puls de 40 de bătăi pe minut.

Ministerul de externe ucrainean a avertizat tot miercuri că starea sănătății lui Sențov s-a înrăutățit și a cerut comunității internaționale să facă presiuni asupra Rusiei pentru a-l elibera.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1132

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate